Cultura, recreere si religie

Cultura, recreere si religie

  • Scris pe: 16/10/2018

Iata o veste “minunata”, dupa ce Dna. Firea-Pandele a rezolvat problemele Bucurestiului cum a promis in campania electorala din 2016 (magistrale de metrou, congestia in trafic, pasaje rutiere, benzi unice pentru RATB, transport RATB (pardon, STB) gratuit, parcari in zonele de resedinta, sistemul Park&Ride, mii si mii de parcari, piste de biciclete, spitale, parcuri si alte promisiuni implinite), se para ca pentru rectificarea bugetara de joi banii vor fi redirectionati catre cultură, recreere şi religie.

Astfel, Administraţia Străzilor propune o diminuare a bugetului cu 153,7 milioane de lei, în timp ce Administraţia Spitalelor solicită o „tăiere” de 47,8 milioane de lei (pentru ca toate problemele nu-i asa au fost rezolvate cel putin in aceste domenii).

Banuiesc ca toti bucurestenii care citesc aceasta stire vor fi tare bucurosi gandindu-se la multitudinea de concerte si evenimente culturale care vor avea loc pana la sfaraitul anului cu ajutorul CREART. De asemenea se vor bucura sa afle ca inca o transa din taxele si impozitele lor vor fi redirectionate catre BOR si megalo-constructia lor de langa Casa Poporului.

Haideti sa ne bucuram diseara de minunatele Fantani Muzicale de la Piata Unirii (caci am platit pentru ele, scump).

Please follow and like us:
  • Cu: 0 Comentarii